Vi er overveldet over hvor mange som kom, sier Miriam og Ole Martin Hagen. Lørdag 22.oktober arrangerte de «Hjertemarked» til inntekt for et barnehjem i Kongo, og 163 personer troppet opp på tunet i Krestensrud i løpet av dagen. Fra låvens små boder kunne man få kjøpt alt fra tørket dill og sjokoladepålegg, til meiseboller, kakefat og fiks ferdig julebakst på boks – alt hjemmeprodusert av vertene selv, familie og venner. I uthuset var det loppemarked med mange godbiter, og i kafeen kunne man fråtse i hjemmebakst. Hver krone går til et barnehjemmet i Kongo som Miriams bror har besøkt. Han vet hvor stort behov det er for hverdagslige ting som for eksempel bleier, sengetøy og melkepulver. – Vi fikk inn 26 500 kroner, forteller en rørt Miriam, som gjerne vil takke alle som kom. Vi som var der takker for et imponerende tiltak som oste av kreativitet og hjertevarme.

Krestensrud5

Krestensrud2

Krestensrud4
Mye fint å få kjøpt i bodene
Krestensrud3
Bernt Are og Ole Martins superdigge mandelknas!
Krestensrud1
Kollegagjengen fra Aschehoug hygget seg på landet og kunne ta med seg både opptenningsved, kakefat og jesusbilde hjem til Oslo.