– Swing er kjempemorsomt og veldig god trim, sier Helene Marie Mørk (bildet). Til helga tar hun med seg ektemannen Halvor Sjuve på swingkurs på Fløygir. De er ikke nybegynnere, men mener det alltid er noe nytt å lære, selv om kurset som starter nå er et grunnkurs.

Det er fortsatt ledige plasser! Du kan komme alene eller med partneren, naboen eller noen andre du kjenner, og alder har ingen betydning. Er du under 19 betaler du kun halv pris av kursavgiften på kr 500,-. Kurset er på til sammen 8 timer fordelt utover helgen 19.-20.-nov + to onsdager framover (23.nov + 30.nov – se aktivitetskalenderen til høyre).

For mer informasjon, gå til Eidsvoll Swingklubbs hjemmesider

Påmelding:

Bindende påmelding til hkkva(a)live.no og innbetaling til konto 0540 08 44587

merkes kurs i Feiring.

Spørsmål? – ring 926 84 871 Catrine Pedersen eller 915 22 386 Torhild Martinsen.