Hvis du velger Feiring som ditt nye bosted, vil vi at du skal bli godt tatt i mot! Feiringregjeringa prøver derfor så godt det lar seg gjøre å møte opp på døra for å hilse på nye innflyttere i bygda. Vi deler ut ei velkomstbrosjyre «Velkommen til Feiring» med litt informasjon om bygda og om Feiringregjeringa. I høst arrangerte vi også en innflyttersamling på Fløygir, der nye innbyggere fikk hilse på hverandre, eta hjemmelagd suppe og få informasjon om aktiviteter.

Innflytterfest2
Fra innflytterfesten på Fløygir 23.oktober

I en av bli-kjent-aktivitetene spurte vi: Hvem har flytta lengst? Her var det ingen som kunne konkurrere med Francisco Barbosa, han har nemlig flytta fra Amazonasjungelen i Brasil til gamle Posthuset! Vi ba også våre innflyttere fortelle om noe spesielt eller sprøtt de har gjort i livet. Lise Jevne kunne fortelle om hvordan hun for en del år tilbake sa opp jobben og reiste til Amazonas, traff Francisco, giftet seg med ham og levde med ham i jungelen. Vi syns familien Barbosa/Jevnes historier kvalifiserte til premiering, og ekteparet kunne dra hjem med gratis ukekort på tog/timesekspressen sponset av Ruter.

Lise Jevne og Francisco Barbosa med sin fadder, Torunn Ekornholmen

Vi har innført en fadderordning for at nyinnflyttere lettere skal kunne finne seg til rette. Torunn Ekornholmen kom på innflytterfesten og fortalte litt om sin rolle som fadder. Hun har selv vært innflytter i Feiring en gang, og vet hvor viktig det er å bli tatt godt i mot og ha noen å spørre om ting.  Oppfordringen går til alle i bygda som føler at de kunne ha nytte av å ha litt ekstra kontakt med en person eller kanskje en hel familie som har bodd noen år i bygda og kan vise vei.

Ta kontakt med oss her!

Feiring005
Helmer Krogh er overveldet over den mottagelsen han og andre får i Feiring. Til høyre Per Otto Flesvik, medlem av Feiring-regjeringa. (Foto: Harald Eigum, Eidsvoll Ullensaker Blad)

 

Feiring002(1)
Jan og Kristin Egeland Ramsøy sammen med tvillingene Hauk og Falk på tre år stortrives i Feiring. Her sammen med tidligere PR-minister Ole Johan Aasen (t.v). (Foto: Harald Eigum, Eidsvoll Ullensaker Blad)

 

Vil du flytte til Feiring?

Vi kan tilby splitter ny barnehage, en god 1-10 nærmiljøskole, flotte natur og trygge oppvekstvilkår for barn. Vi tilbyr fadderordning for bygdas nyinnflyttere.

Feiring ligger 30 minutter fra Gardermoen, en drøy time fra Oslo, en snau time fra Hamar, og 45 minutter fra Gjøvik.

I Feiring har vi byggeklare tomter. Se hus til salgs i Feiring på Finn.no

Eller ta kontakt med Feiringminister Leif Melby, telefon 91370126, e-post: feiringminister@feiring.info