Det begynner å bli noen år siden Frode «Bråtan» Bjørnstad tok med seg gitaren og flytta utabygds. Nå bor tobarnsfaren i Drammen og livnærer seg først og fremst som innkjøpskonsulent for Sykehuspartner/Helse Sør-Øst, men jobber som musiker på fritida. Frode har spilt i ulike band de siste årene (Captain and Me, Sweetheart, Einar Stenseng Band), og har ved flere anledninger vendt tilbake til hjembygda for å spille. Nå er han aktuell med The Southern Alps, et band hvis musikalske preferanser spenner fra New Zealandsk indiepop til amerikansk folkmusikk. Bandet gir ut sin debutplate på selveste julaften, og har allerede sluppet en singel, som kan høres her:

The Southern Alps: Ten Tons of Snow

Låta kan også høres på Spotify.

The Southern Alps
Frode (i midten) med gitaren og sønnene Olaf (1) og Einar (4). Øvrige besetningsmedlemmer er Brent Librizzi og Marius Ilagsmoen.