IMG_5052IMG_5074IMG_5084

Onsdag 7. desember kl. 18-19 går årets siste fotballtrening av stabelen i gymsalen på Feiringklinikken. Siden sesongstart innendørs tidlig i mars har så mange som 30 gutter og jenter fra 5-10 år fått leke seg med ballen og utvikle sine fotballferdigheter i regi av Feiring IL. Dette utgjør over 60 % av ungene på de aktuelle alderskullene ved Feiring Skole, og i høst har det vært et stabilt oppmøte på over 20 spillere på hver trening. De som ennå ikke har prøvd seg er selvfølgelig fortsatt velkommen de også!

 

Årets høydepunkter er nok deltakelsen på ETF Bendit Cup ved Eidsvollhallen i mai og Eidsvoll Turn Cup på Myhrer i august. Ved begge anledninger stilte Feiring IL med to lag som ikke sto tilbake for noen når det gjaldt innsats og idrettsglede!

 

Etter denne ukas trening tar fotballen en velfortjent vinterpause til fordel for ski og akebrett. Fotballgruppa takker for i år, og ønsker velkommen tilbake til ny sesong etter vinterferien!