Mange har lagt merke til den flotte julegrana vi har på Feiringtunet i år. Vi kan avsløre at grana kommer fra Nord-Feiring, nærmere bestemt Kolldalen nord for Holmtjernet. Treet er gitt av grunneier Tor Henning Flesvik og trefelleren heter Per-Otto Flesvik. Han måtte gå flere runder for å finne et tre som var fint nok, men 50 meter fra veien, innenfor sankebingen, sto treet som skulle bli årets julegran i Feiring. De måtte tre mann til for å få treet fram til veien, men nå står det altså med lys til beskuelse på Feiringtunet, til glede for bygdefolk og gjennomreisende.

Julegrana og barnehageungaUnga i barnehagen er også fornøyd med årets julegran. De er ikke sene når vi ber dem hoppe og danse litt rundt treet. På spørsmål om hvor høyt de tror treet er, svarer Sivert: – Sikkert hundre meter! Karsten myser opp mot toppen og modererer Siverts forslag en smule: – Jeg tipper rundt 7 meter! Ikke noe dårlig gjetning det. Uansett hvor høy eller brei grana er, fin er a!