Fin julestemning med barnestuntkoret

Torsdag 15.desember fikk vi igjen oppleve ei flott musikalsk førjulsstund i Feiring kirke. En rekke lokale sangere sørget for god julestemning for store og små. Det hele ble ledet av Terje prest, mens organist Karin som vanlig pendlet mellom piano, keyboard, kjerkeorgel og dirigentplass. Barnestuntkoret imponerte med sjarmerende og flotte solister. Imponerende er det også hva Karin kan få til med voksenkoret, som tromles sammen og øver sammen to kvelder før premieren. Sandra Pattenhausen, Ingeborg Svendby, Maren Erstad og Norunn Elise Bamrud fortjener alle ros for flott solosang, for ikke å snakke om Morten Haugli, som fyller kirkerommet med bare stemmen alene. Kåre Aasen sørget for ulitmat julestemning med sin tolkning av O Helga Natt, og Trioen Hege Store, Marita Nordahl og Christine Strid bød også på flotte stemmer og fine harmonier. Rebekka Reienes Andresens vakre «alterdans» er et vakkert og annerledes nummer i det tradisjonelle juleprogrammet. Mye kan tyde på at Rebekkas dans har avlet flere danseglade barn i bygda: Mia, Hafdis og Signe inntok nemlig også podiet med fin, selvlagd dans.

Diakon Marit Melberg leste juleevangeliet og Nina Dønnum Bjørnstad fikk sin velfortjente takk etter fire år som leder i Feiring menighetsråd.

Tusen takk til alle medvirkende for en flott opplevelse i kjerka.

Dansejentene Mia, Hafdis og Signe var et artig innslag