Jula er over og et nytt år er i gang. Mange har nyttårsforsetter om å ta av noen kilo. Da kan det være lurt å følge med på programmet «Puls» på NRK1 på mandager. Der skal nemlig en gjeng ansatte fra Ahus og NSB prøve å gå ned to buksestørrelser på fire uker ved hjelp av personlig trener Yngvar Andersen. En av dem er Tor-Henning Flesvik fra Feiring, som jobber som lokfører i NSB. Første program sendes i kveld, mandag 2.januar.

Alle deltagerne er for store rundt midjen, og er dermed i risikosonen for hjerte-og karsykdommer, leser vi på NRKs nettsider. Så da gjenstår det å se om Tor Hennings midjemål på 113 cm kan reduseres ved hjelp av hverdagsmosjon, styrketrening, intervalltrening og langkjøring de neste fire ukene.

puls
Feringen Tor-Henning Flesvik (nr 3 på bakerste rekke) skal ned to buksestørrelser på NRKs program"Puls" (Foto: Astrid Engen/NRK)