Velkommen til femte runde med Påskeeggerøre på Fløygir! Den eksentriske Paal Hønesen er tilbake med sine fjærkledte venner, og lader nok en gang opp til den internasjonale eggemessa på Hønefoss. Kyllingslipset er nystrøket, sjegget er nytrimmet, kartongen er fylt med gullegg, det lukter edelt metall, heder og ære, men akk… hva brast så høyt?

Innled årets påske med en høytidsstund på Fløygir, blant kaklende hønsehjerner, rasistiske gullhøner, muskuløse broilere, godhjerta stusselighøner og annet fjærkre på Eggerud gård.  Vi kan love minst like mye fjær, intriger og galskap som tidligere. 25 personer er involvert i produksjonen, som har premiere fredag 30.mars 2012. Forestillingen blir også spilt lørdag 31.mars og søndag 1.april (palmesøndag).

Manus er skrevet av Lisa Brodshaug og vant Norsk Teaterråds pris for årets beste manus i 2004.

I år, som før, går alle inntekter fra forestillingen til drift av Fløygir.

Les mer:

Det rører seg i eggeriet (feiring.info)

Billettbestilling

Video: Fræmenhøna har kømmi tel gards

Video: Paal Hønesen på Coop

Video: Hønesen samler hønsa på Fløygir

Her kan du se glimt og omtaler fra tidligere oppsetninger av Påskeeggerøre:

2009: Bildeserie i EUB

2007: «Egg og røre i hønsehuset» Bildeserie i RB

2004: «Legger gullegget på scenen». Artikkel i RB

jalehona