Søndag 26. februar kl 19:00 kan du oppleve en spesiell musikalsk aften på Fløygir. Da kommer nemlig den kjente musikeren Palle Wagnberg til Fløygir.

Palle er mest kjent som organist, komponist og vokalist i den norsk-svenske jazzgruppen «The Real Thing.» Men ved siden av jazzkarrieren har han i senere tid også opptrådt som visetolker. «Gullkorn fra den svenske viseskatten» har han kalt konserten, som blir en salig blanding av vakre og humoristiske komposisjoner, også noen til ettertanke. Det må nevnes at Cornelius Vreeswijk er en klar favoritt hos Palle. I denne sammenhengen akkompagnerer Palle seg selv kun på kassegitar.
– Vi gleder også veldig til å få Palle hit til Fløygir. Vi tror det kommer til å bli en veldig hyggelig kveld med flott musikk og god stemning, sier kulturminister Anne-Lena Ekström.

Det blir salg av kaffe og vafler i kafeen fra kl 18:00. Inngang kr 150,-

Les mer om Palle Wagnberg her

PalleWagnberg260212_1