Feiring har opplevd stor befolkningsøkning de siste åra, og mye tyder på at trenden fortsetter. Feiringregjeringa hører stadig om nye innflyttere, blant dem både folk som har vokst opp i Feiring og folk som ikke har noen tilknytning til bygda fra før. Denne utviklingen er Feiringregjeringa svært glad for, og vi ønsker alle nye innbyggere hjertelig velkommen til oss!

Er du på utkikk etter et sted å bo i Feiring, er nok finn.no det beste stedet å lete. For tiden ligger det fem eiendommer ute for salg av ulik størrelse, prisklasse og standard. Her er det mulighet for både nyetablererne, storfamilien, bonderomantikerne og livsnyterne.

Denne vertikalt delte tomannsboligen i Flesviklia ligger nå ute for salg med visning torsdag 1.mars og søndag 4.mars. Foto: Advokat Knut Idland AS

Les mer om Flesviklia 58 A her

Fin bolig med 3 soverom og dobbel garasje i Bamrudveien. Foto: DNB Eiendom

Les mer om Bjørketun her

Er du klar for å gjøre en liten oppussingsjobb kan du skape deg det gode liv på Soleng i Feiring. Foto: Aktiv Eiendomsmegling

Les mer om Soleng her  SOLGT!

Nyoppusset bolig med flott utsikt over Mjøsa, "Solheim". Foto: Krogsveen

Les mer om Solheim her

Romslig familiebolig med fem soverom i Flesviklia 43. Foto: Nordvik og Partners

Les mer om Flesviklia 43 her

Dette skriver Nordvik og Partners om boligen i Flesviklia 43:

Feiring fremstår som et hyggelig og naturskjønt boligområde perfekt for barnefamilier. Umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport og marka gjør dette til et godt sted å vokse opp. For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med skiløyper og badevann som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Dette gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Vi kunne ikke vært mer enig – velkommen til Feiring!

På utkikk etter tomt? Les mer her