Styringsgruppa for Jernverkshelga i Feiring har bestemt seg for å gi 10.000 kroner av oppsparte midler til aksjonen for Fløygir.

-Dette er så viktig for hele bygda. Også for oss som stort sett driver vår aktivitet utendørs, er det avgjørende å ha Fløygir som et funksjonelt og levende hus der alle slags aktiviteter kan foregå, sier Anne Ekornholmen, som er prosjektleder for Jernverkshelga.

Det er nå kommet inn bortimot 50 000 kroner til Fløygiraksjonen, inkludert den rause gaven fra Jernverkshelga. Dette gjør at vi kan gå løs på flere prekære vedlikeholdsoppgaver ved huset, som for eksempel nytt golv i Storsalen, ny inngangsdør eller oppussing av gangen. – Lista over oppgaver stopper egentlig aldri, sier Tore Bjørnstad, driftsleder ved Fløygir.

Fløygir er et allsidig og fleksibelt forsamlingshus som brukes til alt fra møter, fester, kafé og ungdomsklubb, til konserter og teateroppsetninger.

– Kan vi egentlig forestille oss Feiring uten Fløygir? spør Anne Ekornholmen, og sender samtidig ut en oppfordring til andre lag og foreninger om å støtte aksjonen.

anne ekornholmen
Prosjektleder i Jernverkshelga, Anne Ekornholmen, oppfordrer andre lag og foreninger til å bidra i Fløygiraksjonen.