Onsdag 4.april blir det påskefest på Fløygir! Det er Nezzetz som spiller opp til dans. Nezzetz er et lokalt band som består av Dag Yri på piano, Jørn Simen S Nesset på gitar og vokal, Geir Asprusten på bass og kor, Bjørn Leren på gitar, og feringen Egil Arne Bakken på trommer. Bandet har «100 prosent dansegaranti» i følge sine hjemmesider, så her kan det bli livat! Påskfesten har lange tradisjoner i bygda, og kulturminister Anne-Lena Ekström og resten av kulturdepartementet håper folk finner veien til Fløygir denne kvelden.

Festen arrangeres for å skaffe inntekter til Fløygir. – Vi trenger fortsatt mer mannskap, og vi oppfordrer bygdefolket til å melde seg til en liten innsats denne kvelden, sier Anne-Lena, som har et lukrativt tilbud i lommen: Hvis du melder deg som frivillig, kommer ektefelle/partner inn gratis! Meld fra til Anne-Lena på telefon 95119355, e-post kulturminister@feiring.info.

Inngang kr 200,-. Ikke skjenkebevilgning. Kafë med salg av brus, kaffe, snacks, pølser og pizzaslice.

Samle en gjeng og kom og hygg dere på Fløygir!