Torsdag, 22. mars inviterer Feiringregjeringa til politisk kafé på Fløygir. Kveldens gjest er stortingsrepresentant Sonja Sjøli fra Minnesund. Med overskriften «Mitt liv på Løvebakken» skal hun gi oss glimt og historier fra arbeidet på Stortinget.

Politisk kafé er en nyskapning innen møtevirksomheten i Feiring, og det er kulturdepartementet i Feiringregjeringa som inviterer til dette første møtet.

-Tanken er at  vi fra tid til annen skal invitere politikere, kommentatorer, journalister eller andre som steller med politikk, til å fortelle fra den politiske arena. Det skal ikke handle om partipolitikk, men vi håper å få fram noe bakenfor den offisielle fasaden og noe annet enn det virkelighetsbildet som media gir oss, sier arrangementsansvarlig Hans Ekornholmen.

Sonja Sjøli er altså første deltaker på Politisk kafé, og med snart 15 år, eller tre og en halv stortingsperiode bak seg, har hun har mangt å fortelle fra livet på landets fremste politiske arena, Løvebakken. Hun vil komme inn på Stortingets fremste oppgaver, saksmengde, om politisk uenighet, vennskap, politiske forlik og ikke minst kan hun formidle historier og anekdoter fra det politiske liv på topplan.

May Limbodal holder åpen kafé. Inngang kr 50,-