Onsdag 4.april blir det påskefest på Fløygir! Det er Nezzetz som spiller opp til dans. Nezzetz er et lokalt band som består av Dag Yri på piano, Jørn Simen S Nesset på gitar og vokal, Geir Asprusten på bass og kor, Bjørn Leren på gitar, og feringen Egil Arne Bakken på trommer. Bandet har “100 prosent dansegaranti” i følge sine hjemmesider, så her kan det bli livat! Påskfesten har lange tradisjoner i bygda, og kulturminister Anne-Lena Ekström og resten av kulturdepartementet håper folk finner veien til Fløygir denne kvelden.

Festen arrangeres for å skaffe inntekter til Fløygir. – Det har vært en veldig positiv respons fra folk som stille som vakt på festen. Dette er vi takknemlige for, sier kulturminister Anne-Lena.

Inngang kr 200,-. Ikke skjenkebevilgning. Kafè med salg av brus, kaffe, snacks, pølser og pizzaslice.

nezzetz
Nezzetz, med 100 prosent dansegaranti