Visste du at vi har en frisør i Feiring som kan komme hjem til deg? Manuela Kühn er utdannet frisør med svennebrev fra Tyskland og har 30 års yrkeserfaring som frisør i hjemlandet og på Jessheim. I mai 2011 flyttet hun med mannen Gert og sønnen Fabian (12) til Feiring.

– Min forretningsidé er å tilby frisørtjenester hjemme hos folk, forteller Manuela. – Der kan de slappe av i vante omgivelser mens jeg vasker, klipper og eventuelt farger håret deres. Man slipper å dra ut etter en lang arbeidsdag, eller kanskje man ikke har bil, kanskje man har barn hjemme eller man har et handicap som gjør det vanskelig å komme seg ut. Da er det bare å ringe Manuela – så står hjelpen på døra!

Manuela utfører alle tradisjonelle frisørtjenester og har alt utstyret hun trenger med seg i bilen. Blant annet har hun en mobil frisørvask med slange som leder vaskevannet ned i toalettet så kunden slipper å få sølt til egen vask eller badekar.

– Bare ta kontakt meg på telefon 97034559 eller email kuehngmf@gmx.de hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille en time, sier Manuela. Feirings nye mobile frisør.

Priser og mer informasjon finner du på Den Mobile Frisørs hjemmeside

Behov for å fikse sveisen? Manuela er klar med føner og hårbørste og rykker gjerne ut til deg!