Det var en driftig gjeng som møtte til dugnad i Årneslandet lørdag. 35 personer stilte opp med pågangsmot, trillebårer, river, motorsager og spader –  for å klargjøre badestranda for sommersesongen. – Vi fikk rydda masse busker og kratt, raka løv, kjørt vekk stein fra bassenget, plukket glasskår og kjørt på ny sand, forteller initiativstager Lisa Therell Bjørnstad. I tillegg ble det montert nytt stupebrett, som Eidsvoll kommune hadde skaffet og lagt på plass før dugnaden. Det ble også tid til å ta seg en kopp kaffe i sola. – En fantastisk fin dag hvor vi fikk gjort veldig mye, sier Lisa, som takker alle som møtte opp og gjorde en innsats. – Jeg har også fått hyggelige meldinger fra flere som satte pris på initiativet men som var forhindret i å møte.- Nå gleder vi oss til badesesongen, og håper mange vil benytte Årneslandet i sommer, sier en fornøyd initiativstager.

Mannfolka måtte fram med trillebår og hestekrefter
Leon (1,5) ser nytten av å gjøre ei arbeidsøkt nå. Belønningen er sandstrand når sommeren kommer!
Kvist-kvinns: Camilla og Guri
Det ble noen trillebårlass på kara før en kunne kalle det "sandstrand"
En velfortjent pause i arbesøkta