Fredag er det klart for nye runder i programmet «The Voice- Norges beste stemme» på TV2. Elisabeth Vatndal, som tilbrakte sine barneår i Feiring, har så langt overbevist dommerne med sitt sangtalent, og skal i ilden igjen fredag. Elisabeth er en del av Team Yosef (Yosef Wolde-Mariam fra rapduoen MadCon), hvor sju personer skal bli til fem. Da skal deltagerne på hvert lag synge sin låt fra Blind-audition om igjen for å bevise for sin mentor at man fortjener en plass blant de 20 beste. – Jeg kan love dere at det blir veldig spennende og overraskende, sier Elisabeth, som samtidig takker for all støtte hun får av venner, kjente og familie i den krevende konkurransen. – Se på TV2 i kveld og kryss fingrene for meg, oppfordrer Elisabeth.

elisabeth
Elisabeth Vatndal fra Feiring - har hun Norges beste stemme?

Foto: TV2