Feirings fotballframtid, nærmere bestemt 20 jenter og gutter fra 6-10 år, gjorde søndag 22. april stor suksess på Bendit Cup ved Eidsvollhallen. For andre året på rad stilte Feiring IL lag i cupen med over 800 entusiastiske barn i aksjon på kunstgrasmatta og Eidsvold Turn som arrangør. Denne gangen var Feiring representert med blandede gutte- og jentelag i både 7-, 8- og 9-årsklassen, som alle spilte 5-er fotball.  Og samtlige gjorde bygda si stolt med upåklagelig sportsånd og innsats, samt flotte resultater. Til sammen spilte lagene fra Feiring ni kamper i løpet av søndagen – og vant fem av dem! Og ikke nok med det – de scoret fantastiske 45 mål til sammen! Lag fra både Eidsvold Turn, Ull/Kisa, Bøn og Enebakk kom til kort mot Feirings unge fotballtalenter, og man behøver neppe sjekke historiebøkene veldig nøye før man kan slå fast at det er ei god stønn sida sist det skjedde på fotballbanen…

Ikke rart kampropet runget titt og ofte ved Eidsvollhallen denne dagen: FEIRING HEI! FEIRING HEI! FEIRING HEI-HEI-HEI!!!