Feiringteateret/Feiringregjeringa søker ungdom mellom 14 og 18 år som kan tenke seg å delta på et fem dagers kurs i teaterteknikk (lys og lyd). Kurset arrangeres 30.juli-4.august 2012, i Arendal, og er en del av Splæshcamp, som arrangeres av Norsk Frilynt Ungdomsforbund. På Splæshcamp møtes ungdom fra hele landet for å delta på workshops i f.eks dans, film, teatersminke og teatersport.

Fløygir har bra lysutstyr, men vi trenger folk som kan bruke det! Teateroppsetninger, konserter eller andre arrangementer – vi har stadig bruk for noen som har grunnleggende ferdigheter i rigging og kjøring av lys og lyd.

Feiringteateret/Feiringregjeringa vil bruke kr 6000,- av overskuddet fra Påskeeggerøre til å støtte inntil fire ungdommer økonomisk, hvis de ønsker å reise på kurs.

Deltakeravgiften er kr 3100,-, og vi sponser inntil fire deltagere med kr 1500,-. Deltageravgiften inkluderer overnatting, alle måltider, kurs og instruksjon, aktiviteter/events og felles transport med buss fra mandag til lørdag.

Hvis vi får flere enn fire søkere må vi foreta en utvelgelse.

Slik søker du:

Send en e-post til info@feiring.info hvor du skriver noen ord om deg selv. Navn, alder, interesser og motivasjon for å reise på kurs. Husk å avklare med de foresatte om du får lov til å reise. Frist for søknad er søndag 6.mai.

Splæshcamp er åpent for alle. Er det andre workshops under Splæshcamp du kunne tenke deg å dra på, kan du selvsagt melde deg på direkte. Da betaler du i tilfelle hele deltageravgiften selv.

Les mer om Splæshcamp 2012

Splæsh-frilynt.no