Søndag 10.juni går sykkelrittet Mjøsa Rundt av stabelen for 38.gang. Feiring er kjempeheldig som har dette arrangementet som samler hundrevis av syklister fra hele landet, hvert eneste år. Mjøsa Rundt sørger for at det er penger i idrettslaget sin klubbkasse og at vi slipper å gjøre smådugnader gjennom resten av året. Inntektene fra Mjøsa Rundt gjør blant annet at unga i bygda kan nyte ballbinge og idrettsplass, at vi har egen snøscooter som muliggjør lysløype og oppkjørte løyper i skauen om vinteren.

Mjøsa Rundt er et kjempearrangement som krever mange frivillige til både små og store arbeidsoppgaver, i bygda såvel som langs løypa rundt Mjøsa. Og nå spør idrettslaget deg: Har du noen timer å avse denne dagen?  Idrettslaget trenger deg til årets viktigste dugnad! Ta kontakt med lederen i sykkelgruppa, Bjørn Saksberg på tlf. 92236394, eller på mail bjorn@saksberg.com

Les mer på Feiring idrettslags hjemmesider

mjosarundt1