Feiringregjeringa jobber med å lage ei quiz-bok om Feiring. Etter modell fra boka «Valdres kviss» som ble laget om og for det distriktet i fjor høst, vil vi gi ut ei bok som samler spørsmål og svar fra hele bygda. Det skal handle om geografi, historie, kultur, idrett, bygninger, natur, kuriosa, dialekt, geologi, næring, foreninger, kjente navn – og alle andre kategorier vi kan komme på.
Målet er at boka skal være ferdig til Feiringtinget i november og at den skal bli en fin gave – både til deg selv ogtil  andre som kjenner og er glad i Feiring. Dette blir forhåpentligvis ei bok som passer godt både i sosiale sammenkomster og som et slags oppslagsverk om bygda.
Anne Ekornholmen i PR-departementet er redaktør for quizboka, og hun vil veldig gjerne ha hjelp! Har du lyst til å bidra med dine spørsmål (og kvalitetssikrede svar), send dem til epostadressen info@feiring.info
anne-quiz