Førstkommende onsdag 23. mai blir det dobbeltkamp og «fotballfest» i ballbingen på skolen. Først skal Feiring ILs fotballjenter og -gutter i 8-årsklassen (GJ8) i aksjon mot Nordre Eidsvoll IL kl. 18. Deretter følger GJ10 opp med kamp mot Hurdal IL kl. 18:45. Fotballgruppa inviterer alle med sans for ekte idrettsglede til å møte opp og skape ekstra god stemning rundt kampene! Det blir åpen kiosk og speakertjeneste underveis, og med varslet sommervær i tillegg ligger alt til rette for en usedvanlig trivelig fotballkveld. Så møt opp og bidra til ny publikumsrekord i ballbingen! Det skal være litt ekstra moro å spille kamp i Feiring…

Alle hjemmekamper denne sesongen er nå lagt inn i aktivitetskalenderen til høyre.
David
David (8) har kontroll på kula
Onsdag blir det fotballfest i bingen
Keeper Mads Brodshaug Halvorsen (7) gjør seg klar for redning
takkforkampen
Takk for kampen!