Fritidsklubben har en lang historie i Feiring, og mange feringer har gode minner fra biljardbord i veslesal, smågodt i kiosken og discodans i kjelleren. Fritidsklubben/ungdomsklubben har hatt pause ei stund, men Oppvekstdepartementet i Feiringregjeringa ønsker nå å blåse liv i den igjen. – Vi tenker oss at fritidsklubben skal være for unger og ungdom i aldersgruppa 10-16 år, forteller Eirin Skaalerud Leontin i Oppvekstdepartementet, som foreslår å dele gruppa i to, ei gruppe fra 10-13 år (5.,6.,og 7.trinn) og er gruppe fra 8.trinn og oppover. Stedet for klubben blir på Fløygir. Oppvekstdepartementet ønsker nå innspill fra ungdommene sjøl. – Hva ønsker dere å gjøre på fritidsklubben? Hvilke tidspunkter og ukedager passer? Oppvekstdepartementet tar i mot forslag og ideer på e-postadressen oppvekstminister@feiring.info

Ingeborg og Rosemay fant igjen spor etter den gamle fritidsklubben under en ryddedugnad på Fløygir for et par år siden.