Når var du sist ute og tok et glass vin og hygget deg med sambygdinger og andre? Nå har du muligheten! Fredag 15.juni kl 20.00 sparkes midtsommerfestivalen Moro ved Mjøsa i gang, og da åpner dørene på Hansstuen spiseri på Årnes. Hansstuen ligger idyllisk til med utsikt over Mjøsa, i stabburet ved Svendby Bygg Consults kontorer. – Værvarselet for fredag ser bra ut, og vi trur det blir en flott sommerkveld med muligheter til sitte å både ute og inne, sier Feiringminister Leif Melby.

Marit B. Sveen står for både vårt og tørt denne kvelden, og kan by på bar og uteservering med alle rettigheter, i tillegg til at hun komponerer en sommertallerken med mye godt på. For de som ønsker det, blir det en liten «Feiring-quiz», en uhøytidelig kunnskapskonkurranse med spørsmål fra bygda. Dette er en forsmak på boka som utgis til høsten i regi av Feiringregjeringa. – Det er veldig hyggelig hvis noen har lyst til å sitte sammen etter quiz-en og komme opp med gode spørsmål, sier Anne Ekornholmen i PR-departementet, som er redaktør for boka.  Det blir lett underholdning ved lokale krefter, og med et bemannet piano er det også åpent for andre å gripe sjansen til å ta en liten trall.

Det blir loddsalg med trekning i Årneslandet lørdag. Mange flotte premier!

Inngang kr 50,-

Se hele festivalprogrammet her

hansstuen_ute
På Hansstuen kan du nyte sommerkvelden ute i grønne omgivelser eller inne i hyggelige Bua Bar.