Feiring skole er en nærmiljøskole som er opptatt av å gi elevene mer enn kateterundervisning og eksamen. Dette året har skolen jobbet med en forestilling, «Musikalskatter», som har urpremiere på Fløygir mandag 18.juni kl 18.30.

– Det er viktig for oss å gi elevene ferdigheter i samarbeid og kreativitet, sier lærer Morten Fallet Haugli, som har skrevet manus sammen med musikklærer Tonje Haukner. – Arbeidet med forestillingen gir også en tverrfaglig gevinst fordi musikalen berører fag som historie, samfunnsfag, musikk og engelsk, forteller Morten.

«Musikalskatter» er en forrykende reise i musikalenes verden, med solister i alderen 7 – 70 år! Ja, du leste riktig – forestillingen spilles nemlig ikke bare av elever, men også av lærere, assistenter, renholdspersonale, administrasjonsansatte og foreldre. Med andre ord, en omfattende produksjon som knytter bånd mellom elever på ulike klassetrinn, men også mellom lærere og andre ansatte, mellom foreldre og elever.

– En nærmiljøskole lever i symbiose med bygda den er en del av. Derfor ville vi også gjøre bruk av kulturskolen og de ressursene som finnes blant foreldrene, sier Morten Fallet Haugli. -Opplevelsen av fellesskap, å få til noe sammen, er noe av det vi håper elevene sitter igjen med, sier han.

Historien vi får høre handler om tre elever som deltar i en ryddeaksjon på skolen. Når de åpner en gammel kiste de får av rektor blir de dratt inn i musikalenes verden. Vi får høres sanger fra Annie, Oliver Twist, The Sound of Music og Les Miserables. Orkesteret består av lærere fra Eidsvoll kulturskole og lokale musikere.

Det er premiere på ”Musikalskatter” mandag 18.06. kl. 18:30, og det spilles to forestillinger tirsdag 19.06. kl. 17:30 og 19:15 på Fløygir.

Billetter kan kjøpes i døra, eller forhåndsbestilles på tlf: 97 60 80 27 torsdag 14. og fredag 15. i mellom 09.00 og 14.00.

Billettpris: Voksne 100,-/barn 50,-/familie (foreldre og barn) 250,-

Musikklærer Morten F Haugli og Ingeborg "Annie" de Vibe Bunæs gleder seg til å vise publikum hva som finnes i den magiske kista