Har du behov for snekker, rørlegger eller å få sagd noe materialer i ukurante dimensjoner? Skulle du hatt hjelp til å utforme og trykke opp invitasjoner til et jubileum eller hatt et spesialtilpasset hjørneskap? Er regnskapet for enmannsbedriften din blitt et mareritt, trenger du å klippe håret (men har ikke bil), få laget ti brett med snitter eller planere hagen? Hjelpen kan være nærmere enn du tror! I Feiring bor det mange som er flinke til mye forskjellig.

Vi har samlet alle som tilbyr tjenester av ulike slag under menyknappen næringsliv. Her finner du en oversikt over alle typer tjenester med kontaktperson og telefonnummer. Bare den siste måneden har to nye virksomheter etablert seg i Feiring, nemlig hundepensjonat og rørlegger/vvs. Sjekk ut næringslivet i Feiring her!

Det kan lønne seg å bruke det lokale næringslivet. Kanskje kan du få en god prisavtale eller bytte tjeneste, og kanskje kan du bli kjent med nye folk bygda ved å bruke tjenestene deres? Ved å bruke kortreiste tjenester spares utslipp og utgifter til frakt og transport, og du bidrar til at det er liv laga i bygda vår. Ta en titt på lista neste gang du trenger å få utført et arbeid!

Noe eller noen som mangler i lista, eller noen som ikke lengre er i drift? Send oss beskjed via kontaktskjemaet

lars_feiringsag2
Lars Skånsar på Feiring sag tilbyr leieskjæring av materialer
Hos "Den mobile frisør" i Sør-Feiring får du god oppvartning. Og har du ikke mulighet til å komme deg dit, kommer Manuela hjem til deg!
Hansstuen_ill
Vennelag, jubileum eller dåp? Hansstuen Spiseri v/Marit B Sveen fikser den!