Jobbe i butikk eller barnehage? Følgende stillinger er ledig i Feiring:

Aktivitetsleder, Feiring barnehage

Det er en stilling ledig som aktivitetsleder (100%) på 3-6-årsbasen, med tiltredelse 1.august 2012. Søknad med begrunnelse om hvorfor akkurat du passer til denne jobben sendes til aase@hoppensprett.no eller Feiring aktivitetsbarnehage Hoppensprett, Årnesveien 15B, 2093 Feiring. Søknadsfrist 9.juli. Evt spørsmål kan rettes til styrer Åse Nafstad Ruud, telefon 63 95 68 00/41426517 .

Les mer om Hoppensprett barnehager her

Klar for nye utfordringer? Feiring barnehage søker etter aktivitetsleder!

Ferievikar og lørdagshjelp/ekstrahjelp, Coop Marked Feiring

(5.juli 2012 – Stillingen er nå besatt)

Det er stilling ledig som sommerferievikar ved Coop Marked Feiring med tiltredelse umiddelbart. Ferievikaren vil få tilbud om vakter annenhver lørdag og eventuelle ekstravakter. Du må være fylt 18 år og være pålitelig og ansvarsfull. Henvendelse til bestyrer Mette Brekke enten i butikken eller på telefon 952 73 151

coop_3
Jobbe med disse trivelige damene? Coop Marked Feiring søker sommervikar