bumblebees
The Bumbles Bees hadde sin første spillejobb på Fløygir i 1965. Besetningen har endret seg flere ganger i løpet av den perioden de holdt det gående og på Fløygir 15.september spiller Egil Arne Bakken, Jørn Brodshaug, Arvid "Akke" Strand, Tore Nordahl, Geir Asprusten og Rune Melby.

De som gikk på dansefester på 60-tallet husker sikkert The Bumble Bees. Bandet hadde sitt utspring i Feiring og hadde sin første spillejobb på Fløygir i 1965. Lørdag 15.september samles noen av de som var med i Bumble Bees og speller opp til god, gammeldags mimrefest!

Feiringbandet Telepubbies blir også å finne på scena denne kvelden. Telepubbies har holdt på siden 2001 og består av Richard Limbodal på vokal og gitar, Leif Erik Fjøsne på gitar og kor, Vidar Lindstad på bass og kor, Bård Rundhaugen på trommer og Jan Langgård på keyboard og kor. Flere av disse musikerne var med i Voice, som «herjet» danselokalet på 80-tallet. – Det blir nok en del Voicelåter i tillegg til de mer og mindre kjente Telepubbies-låtene, lover Jan Langgård.

– Vi trenger stadig inntekter for å holde Fløygir i gang, og som en del av den store dugnaden har bandene tilbudt seg å stille opp gratis for det gode formål, forteller kulturminister Anne-Lena Ekström, som oppfordrer gammel og ung til å ta turen til Fløygir denne kvelden. Mer informasjon følger!