Nå er det klart for allidrett igjen! På allidretten kan barn mellom 4 og 7 år, uansett ferdighetsnivå, være med på organisert lek og fysisk utfoldelse, få føle idrettsglede og mestring.  Allidrett kan for eksempel være turning, bilde-orientering, klatring, dans, leker, stafett, ulike ballspill, kaste på blink, lengdehopp, hermegåsa, skilek, haien kommer, hinderløype, stupe kråke, bowling, sisten, rockering, balansering og mere til. Vi samarbeider med idrettslinja på Eidsvoll videregående skole, og treninga vil bli ledet av idrettselever fra Feiring. Treningsopplegget vil bli laget sammen med lærere i treningsledelse på skolen.

Vi møtes tirsdag 11. september, og tar påmelding der og da. Denne kvelden er vi ute, så dere kan møte ved ballbingen på skolen. Ta med gode sko og en drikkeflaske med vann. Vi holder på tirsdager i alle fall til bassenget på klinikken åpner igjen.
Vel møtt! Hilsen Torbjørn og Petter. Lurer du på noe? Ring Torbjørn Ellingsen (90 08 40 50) eller Petter Osbak (95 99 42 40)