Det er tradisjon at 10.klasse ved Feiring skole reiser på klassetur til London. Årets 10.klasse har akkurat kommet hjem fra sin London-tur, og nå er 9.trinn i gang med å tjene penger til sin tur høsten 2013. De har startet elevbedriften «Blender» som selger pastasalat og annen god mat til elevene ved skolen hver fredag.  Under arrangementet Sau og Skau starter de loddsalget til sitt London-lotteri med trekning like før jul. Hovedgevinsten er et innrammet litografi, «Vake» av Stig Andresen, til en verdi av 6000.- Av andre premier kan vi nevne 3 kg Feiring-honning, et fenalår og sledetur for 6 personer i Feiringåsen. Elvene selger lodd på Sau og Skau og på Coopen hver lørdag.

Vi oppfordrer til å ta lodd og støtte elevene slik at de også får en lærerik og flott tur til London neste år!

stigandresenlitografi
I London-lotteriet kan du blant annet vinne dette flotte litografiet av Feiringkunstneren Stig Andresen