Det dukker stadig opp nye småbedrifter i Feiring. De siste månedene har vi blant annet fått et møbelsnekkerfirma (Krestensrud innredning), ny frisørsalong (Manuela Kühn) og et vvs-og rørleggerfirma (Gert Kühn). Aller siste skudd på stammen er Leontins Hund, et hundepensjonat som holder til i Bamrudveien. Daglig leder er Pål Leontin, som flyttet til Feiring og bygde hus sammen med kona Eirin Skålerud Leontin og sønnen Aleksander (12) for et års tid siden.

Pål Leontin ønsker firbente gjester velkommen til pensjonatet

– Vi har startet i det små med et tilbud primært for helge-og ferieopphold, forteller Pål, som ikke ser bort fra at han en dag utvider hvis bedriften går bra. Han jobber til daglig med brøyteredskaper hos Tokvam på Reinsvoll, men har hatt hund som hobby i nærmere 30 år. Nå har de ryddet far og svigerfar Alfs sauefjøs og innredet et hyggelig pensjonat med plass til åtte hunder. Alle godkjenninger er i orden, og de har allerede hatt hunder på opphold. Selv eier han to hunder av typen Malinois, «en krysning mellom schæfer og rev», som han sjøl spøker med, og har i tillegg hyttenaboens hund på lån.

Pål med sine to hunder, Shayla og datter Vici.

Pål har drevet med trening av vakt – og tjenestehunder og har opparbeidet seg et nettverk i miljøet som gjør at kundene allerede har begynt å melde seg. – Vi tenkte å markedsføre oss spesielt mot Totentraktene med tanke på enkel avlevering av hund før du drar til Gardermoen eller Oslo, forteller Pål. Og har du en katt som trenger et pensjonat, så leverer du selvsagt den i samme slengen, på Feiring kattepensjonat i Sør-Feiring!

Les mer om Leontins Hund her

Se oversikten over næringslivet i Feiring her

Har du informasjon om nye bedrifter i bygda? Kontakt oss!