Pernille Skaansar fra Feiring har dramatisert og regissert grøsserklassikeren «De dødes tjern» av Bernhard Borge (pseudonym for Andre Bjerke) fra 1942. Stykket hadde urpremiere 13.september på Oslo Nye  Centralteateret. «Munter uhygge» skrev VG, mens Aftenposten mener «En norsk kosemordkveld i teatret er bedre enn ti dårlige krimmer på TV».

Mange husker kanskje filmatiseringen av filmen med Henny Moan i hovedrollen. Pernille har tatt utgangspunkt i boken og laget et drama som passer for scenen. – Mange av scenene var utfordrende å gjengi på en scene, blant annet skal jo folk falle ut i et tjern, forteller Pernille.

Stykket spilles fram til 20.oktober, og vi anbefaler en tur til byen for en god, gammeldags runde psykologisk thriller.

Les mer om Pernille Skaansar her

Les mer om stykket og bestill billetter her

Feiringjenta Pernille Skaansar har dramatisert og regissert grøsserklassikeren "De dødes tjern" som vises på Centralteateret/Oslo Nye i disse dager. Foto: L-P Lorentz

.