Hvor høy er Skreitoppen? Hva heter 4H-klubben i Feiring og når ble den stifta? Hvor lang er Feiring fra sør til nord? Dette er blant spørsmålene du finner i den splitter nye spørreboka «Veit du hva? 777 spørsmål om Feiring«.

Boka er blitt til som et resultat av stor dugnad blant bygdas innbyggere, med Anne Ekornholmen (PR-departmentet) i redaktørstolen. Boka lanseres og kan kjøpes på Feiringtinget 2012 søndag 4.november, og allerede torsdag 8.november drar vi i gang «Feiring-quiz-kveld» på Fløygir kl 19.00. Da er du og familien, naboer, kolleger og venner velkommen til uhøytidelig kunnskapstevling med spørsmål om smått og stort i Feiring. May holder åpen kafé. Velkommen!

Etter søndag blir boka også å få kjøpt på stand på Coop Marked Feiring framover mot jul (følg med på oppslag for datoer), samt fra Knut Grønvold 922 99 708 og Per Otto Flesvik 920 90 604