IMG_0591
Rannveig Finsen og Anne Ekornholmen i PR-departementet er godt fornøyd med mottakelse av boka "Veit du hva?"

Det er stor interesse for spørreboka «Veit du hva? 777 spørsmål om Feiring». -Allerede under lanseringen på Feiringtinget solgte vi 25-30 bøker, forteller redaktør Anne Ekornholmen i PR-departementet og det har vært et jevnt salg siden den gang. PR-departementet kan opplyse at boka er tilgjengelig på Coop, og at representanter fra Feiringregjeringa vil være til stede og selge spørrebok og Feiringkalender fredager og lørdager i desember (se liste under). Du kan også få tak i bok ved å kontakte enten Per-Otto Flesvik, telefon 92090604 eller Knut Grønvold på telefon 922 99 708. Boka koster kr 200,-

Torsdag 8.november ble det arrangert Feiringquiz på Fløygir for folk fikk bryne seg på 50 spørsmål fra boka. Der ble det heftig diskutert hvor lang 50-sona gjennom Feiring er, hvilke feringer som har vært nominert til Spelemannspris og hvem som møttes til slag på Ekornholmen på 1200-tallet.

-Her finnes spørsmål av alle vanskelighetsgrader og kategorier, forteller Anne Ekornholmen, som håper det blir mye quiz-hygge rundt julekaffen i bygdas stuer dette året. -Spørreboka er dessuten den perfekte julegave til en utfløtta fering!

Anne forteller at det allerede har blitt oppdaget et par feil i boka, og at dette er notert og vil rettes på til eventuelle senere utgaver. Hun oppfordrer alle som oppdager feil eller unøyaktigheter om å rapportere inn dette til info@feiring.info. Når boka kommer for salg på Coop vil disse tilbakemeldingene være samordnet og et ark med korrigeringer vil ligge med i omslaget på boka.

Vinnerlaget av Feiring-quiz: Ole Johan Aasen, Leif Melby og Arne Aasen

Spørreboka og Feiringkalenderen er til salgs:

fredag 30.12. på Fløygir i forbindelse med forestillingen Vesleblakken
lørdag 1.12. på Coop i forbindelse med julegrantenning
lørdag 8.12. på Coop og på Fløygir i forbindelse med juleverksted
fredag 14.12. på Coop
lørdag 15.12. på Coop
lørdag 22.12. på Coop