Fredag 30.november kl 1800 får Feiring besøk av Teater Innlandet med forestillingen «Vesleblakken». Stykket er skrevet av Jacob Breda Bull og handler om hesten Vesleblakken som dør, men redder vesle Johannes’ liv ved å ta seg helt ut på ferden etter doktoren. Stykket passer både for voksne og barn (anbefalt nedre aldersgrense er fire år). Billettene koster kr 120,-/80,-. Bestill billetter her (Billettservice). Billetter kan også kjøpes i døra før forestillingen.

«For de som har levd en stund vekker Vesleblakken minner fra barndommen, mens ungene får oppleve en spennende historie fra gamledager», står det på Teater Innlandets hjemmesider. Skuespillere er Peder Opstad og Markus Tønseth, og regien er ved Atle Knudsen. Forestillingen varer 30 minutter og spilles på Fløygir.

Les mer om «Vesleblakken»

Les mer om forfatteren Jacob Breda Bull

TI-Vesleblakken-webbilde