Lørdag 1.desember kl 16.00 blir det tenning av julegrana på Feiringtunet/Coop. Julegrana er nå på plass og står klar til å ble tent fra topp til tå. Vi går rundt juletreet, hører Kåre lese fra juleevangeliet og venter på nissen som har sagt han skal komme. Inne på Coop blir det servering av gløgg og pepperkaker, salg av Feiringkalender og Spørreboka «Veit du hva?». Vi skal også kåre vinneren av konkurransen «Hvor høy er julegrana».

Hvor høy tror du årets julegran på Feiringtunet er? Send inn ditt forslag til info@feiring.info eller på sms til telefon 91173773.

Coop Marked Feiring frister med gode juletilbud: Coop lutefisk kr 49.90 /kg, rødkål kr 10,00 /kg og Coop tynnribbe ferdig krydra kr 39.90 /kg.

Du må gjerne komme litt tidligere denne dagen for å avlegge et besøk i kjelleren på Coop. Der holder Stig og Anne Brit m/ venner, åpen juleutstilling med salg av vakker og nyttig kunst kl 13.00-17.00.

Velkommen til stemningsfull førjulssamvær på Feiringtunet!

Julegrana på Feiringtunet