Har du lyst til å lage juledekorasjoner til jul, men mangler inspirasjon eller noen å gjøre det sammen med? Lørdag 8.desember kl 14:00 – 18:00 inviterer kulturdepartmentet til juleverksted på Fløygir.  Da kan du ta med deg det du har av «vørkje» (Se ordbok) for å lage dekorasjoner, enten det er til døra, til spisebordet eller peishylla. Se i kjeller og på loft hva du har av pynt, bånd, skåler, kranser, kuler og annen julepynt. Ta også med vikletråd, oasis og andre hjelpemidler – vi deler på det vi har tilgjengelig! Butikker som Panduro, blomsterforretninger o.l bugner av dekorasjonsmateriale nå, så ta deg en tur og la dette bli året hvor du imponerer med fine juledekorasjoner i heimen.

Bygdas egen profesjonelle dekoratør, Ingrid Skaansar, vil være til stede og demonstrere, komme med tips og råd.

Granbar fås kjøpt på stedet.

Det blir også puslehjørne for unga, med klipp, lim, glans og glitter.

Vi setter på julejukeboksen og holder åpen kafe med kaffe, kaker og suppe m/brød. Velkommen til kreativ førjulshygge!

Foto: Opplysningskontoret for blomster og planter, www.obp.no