Feiringkalenderen 2013 er kommet fra trykkeriet, og vi gleder oss til å presentere de 12 vinnerbildene i årets kalenderbildekonkurranse. Første mulighet til å kjøpe kalenderen blir på Fløygir fredag 30.november, før og etter forestillingen «Vesleblakken». Deretter kan kalenderen fås kjøpt på Coop Marked Feiring i hele desember. Spør etter den i kassa! På følgende dager vil representanter fra Feiringregjeringa være til stede og selge både Feiringkalenderen og spørreboka «Veit du hva? – 777 spørsmål om Feiring»

fredag 30.12. på Fløygir i forbindelse med forestillingen Vesleblakken
lørdag 1.12. på Coop i forbindelse med julegrantenning
lørdag 8.12. på Coop og på Fløygir i forbindelse med juleverksted
fredag 14.12. på Coop
lørdag 15.12. på Coop
lørdag 22.12. på Coop
feiringkalender_forside_utsnitt
Forsidebildet i Feiringkalenderen 2013 er tatt av Jøran Kristensen