Det var folksomt på Feiringtunet da årets julegran ble tent. Det var da et usedvanlig vakkert og høyt tre som ble tent i år, hentet ut fra Harald Nilsens skau i Norddalen i Nord-Feiring. På forhånd hadde mange gjettet på hvor høy grana var, og det riktige svaret var 9,20 m fra bunn til topp (inkludert stjerna), og den som gjettet nærmest var Hanne Fagerli med 9,32 m. Hanne får den rykende ferske Feiringkalenderen og en pose sjokolade fra Coop i premie.

-Det var ingen enkel sak å få juletreet på fote, sier julegran-general Per-Otto Flesvik. 800 lys måtte til for å lyse opp den mektige grana. Den flotte stjerna i toppen er også ny av året.

Kåre Torgunrud leste fra juleevangeliet og det ble mange runder rundt juletreet. Inne på Coop var det gløgg og pepperkaker, og selvsagt kom nissen med noe godt i sekken.

En flott innledning til førjulstida for store og små i Feiring.