Fredag 28.desember (4.dag jul) blir det fest på Fløygir! Bygdas eget storband, legendariske Feiring Jubel og Vassarv, spiller. Det er kulturdepartementet i Feiringregjeringa som står bak arrangementet. -Å samles på Fløygir i jula har lange tradisjoner i bygda, og denne tradisjonen ønsker vi å opprettholde, sier kulturminister Anne-Lena Ekström, som håper gammel og ung finner veien til lokalet denne kvelden.

Feiring Jubel og Vassarv ble stifta på begynnelsen av 80-tallet, ble lagt ned på midten av 90-tallet og har gjennoppstått i full blomst på 2000-tallet. Bandet teller 12 musikere, de fleste av dem fra den opprinnelige besetningen. Dirigent (og bassist) er David Hveem (18) fra Toten. Denne kvelden stiller storbandet med to lokale solister, nemlig Anne-Lena Ekström og Morten Haugli.

Det blir festkiosk med Jubel-mat, Vassarv-snacks, kaffe og brus. Vi har ingen skjenkebevilgning til dette arrangementet.

Inngang kr 200,-. 18-årsgrense.

Spørsmål? Kontakt Anne-Lena på e-post kulturminister@feiring.info eller telefon 95119355.

 

Feiring Jubel og Vassarv anno 1983. Flere av de tidligere medlemmene i storbandet har de siste par årene tatt opp igjen virksomheten, og sammen med nye musikere og vokalister spiller opp til dans på Fløygir 4.dag jul.