Det er blitt en tradisjon at Feiringregjeringa sender ut en julehilsen til bygdas utfløtta 25-åringer. Det er PR-departementet som står bak tiltaket, og i år sendes et brev og en Feiringkalender til de som gikk på Feiring skole og er født i 1987. -Vi tror det er viktig at utflytta feiringer vet litt om hva som rører seg i bygda de vokste opp, sier PR-minister Ketil Blinge (bildet). -I brevet forteller vi om Feiringregjeringa, om aktiviteter og arrangementer, og at vi har  byggeklare tomter og ny barnehage. Med dette ønsker vi selvsagt at de skal vurdere Feiring som sitt bosted når de etablerer seg, forteller Blinge.

Utflytta feringer har helt siden starten vært ei målgruppe for bygdeutviklingsprosjektet. De siste årene har mange utflytta feringer i etableringsfasen vendt nesa hjemover, og i løpet av det siste året bidro disse sterkt til at folketallet i Feiring rundet 900 innbyggere.

Les mer:

Fløtter hemmat (10.08.11)

Vi er blitt 900 innbyggere! (01.08.12)

ketil blinge
PR-minister Ketil Blinge
IMG_0731
I år får 1987-generasjonen en hilsen fra Feiringregjeringa