Torsdag 20.desember kl 18.00 inviteres du til å ta del i en musikalsk førjulsstund i Feiring kirke. Primus motor er som vanlig Karin Melby Bjørnstad, som kan friste med et pent knippe lokale krefter. Det blir allsang og innslag ved 3. og 4.trinn ved Feiring skole, julestuntkoret, Nordahl-trioen og den nyoppstartede Mortens oktett. Kåre Aasen, Maren Erstad, Norunn Elise Bamrud, Camilla Maria Myrås og Sandra Hansen Pattenhausen er blant kveldens solister, og Rebekka Reienes Andresen danser. Lokale musikere setter en fin ramme på det hele: Torbjørn Ellingsen, piano, Kjell Asbjørn Bunæs, fløyte, Bård Rundhaugen, djembe, Kjell Reianes, gitar, Odd Jørgen Lauritsen, gitar, Karin M Bjørnstad, piano.

Seansen ledes av prest Terje Kjølsvik

Gratis inngang. Kollekt til inntekt for sang og musikkaktivitet i Feiring kirke.

Velkommen!

Fra julekonserten i Feiring kirke i 2011