Snøen daler og julefreden er i ferd med å senke seg over bygda vår. Vi håper du har lagt vekk sleiva og vaskefilla og har tid til å nyte den fine tida vi går inn i. Vi tillater oss å minne om arrangementene i bygda denne jula, som vi håper kan være fine samlingssteder for folk i alle aldere.

På julaften er det familiegudstjeneste i Feiring kirke kl. 14.00. 1.dag jul er det gudstjeneste i Langset kirke. På Fløygir er det fest både 2., 3. og 4.dag. Onsdag 26.desember arrangerer ungdomslaget fest, mens Nordbygda Swing og Gammeldans byr opp til dans torsdag 27.desember. Fredag 28.desember innbyr Feiringregjeringa til 4.dagsfest med Feiring Jubel og Vassarv.

For de små blir det juletrefest 28.desember kl 17.00 på Bedehuset, og 29.desember kl 16.00 på Valhall.

Det blir minnegudstjeneste i Feiring kirke mandag 31.desember kl 11.00. Da inviteres spesielt de som har opplevd å miste noen i løpet av året, men gudstjenesten er selvsagt åpen for alle.

Ellers oppfordrer vi til utstrakt bruk av uformelle møteplasser; dra på sparktur eller aketur med unga, spenn på deg skia eller sett av tid til en kaffe i kroken på Coop eller på Disserud Fjøs og Maskin. Eller kanskje dette er året hvor du tar opp igjen julebukktradisjonen og får tatt en titt inn i julestua til naboen gjennom ei plastmaske?

Feiringregjeringa ønsker alle innbyggere og venner av Feiring ei riktig god jul og et godt nytt år!
Julebukker på glattisen i Feiring jula 2011