Søndag 20.januar går turen til Stein og Rosa Stensvolds hytte på Haukåsen.

Det er mulig å ta seg fram et stykke på beina. Vegen er brøyta til Almeli, og det er en fin tur på beina fra Nordgardsgrinda. Her kan du ta med akebrett eller kjelke og få en fin aketur ned igjen (pass opp for biler som kommer oppover!) Det er også mulig å parkere på Almelihaugen og gå derfra. Det er nødvendig med ski mellom Almeli og Haukåsen.

Det går også an å parkere på Limsethaugen og bruke ski via Bjønntjennsbrenninga og sørover til Almelihaugen. For de som vil ha en lengre tur er det et alternativ å ta utgangspunkt ved Hermods plass/Tisjøvegen og gå til Haukåsen derfra, via Almelihaugen.

Distanser:

Nordgarn – Almelihaugen – Haukåsen 3.4km

Limsethaugen – Bjønntjennsbrenninga – Almelihaugen – Haukåsen 5.5km

Tisjøvegen (Hermods plass) – Almelihaugen ca. 12 km

Hytta er åpen kl 10-14.

Skiturer 2013

Løypa mellom Bjønntjennsbrenninga og Almelihaugen.