Lørdag 26.januar kl 18.00 kan du få en sjelden musikalsk opplevelse i Feiring kirke. Da kommer bandet «Precious Memories» fra Nord-Odal for å spille det de kaller «amerikanske bedehussanger i sin opprinnelige form».

Bandet ble etablert for å framføre disse låtene for et konsertpublikum. -Bakgrunnen er at Bjørg Skogholt (vokalist) fikk en cd med country-artisten Alan Jackson, forteller Arne Brenden, som spiller kontrabass i bandet. -Denne cd’en het «Precious Memories», og inneholdt gode gamle bedehussanger som traff oss på en spesiell måte. Låtene har en karakteristisk amerikansk framføring med blant annet flerstemt sang.

Hør Alan Jackson på YouTube

Konserten inneholder stort sett sangene som finnes på Alan Jacksons utgivelse, og i tillegg spiller de noe beslektet musikk.

-Vi synes vi har fått til noe litt spesielt her, og håper selvsagt at mange vil komme og høre på oss, sier Brenden.

«Precious memories» består av: Bjørg Skogholt (sang), Tone Skogholt (sang), Håvard Skjønhaug (gitar og sang), Øyvind Rogstad (piano) og Arne Brenden (kontrabass).

Billetter kjøpes i døra (kr 150,-). Barn kommer inn gratis. Konserten varer ca. 1 1/2 time.

Plakat_Precious Memories