Har du venta på en ny quiz i Feiring? Da er ventetida snart over, for lørdag 2. februar kl 14.00 til 18.00 inviterer Kulturdepartementet i Feiringregjeringa til maraton-quiz på Fløygir.

I ei tid med QuizDan på TV og en stadig økende quizinteresse også her i distriktet, inviterer Kulturdepartementet til en skikkelig langquiz på Fløygir. Tidspunktet på dagen er litt spesielt, men med start kl. 14.00 er det mulig å gjøre unna støvsuging og butikkbesøk før du gir deg i kast med fire timers quiz på Fløygir. Og så  kan du likevel ha lørdagskvelden hjemme.

-Vi legger opp til maks fire personer på hvert lag. Det blir en quiz med 120 varierte spørsmål og middels vanskelighetsgrad, forteller Hans Ekornholmen som er quizmaster. May har åpen kafé under hele quizen, og det blir selvfølgelig nødvendige rettepauser og hvilepauser. Og til slutt kåres maratonmesterne.

Påmelding

Deltakelsen er gratis, men på grunn av forberedelser trenger vi å vite hvor mange som vil være med. Derfor er det nødvendig med forhåndspåmelding.

Dermed ønsker vi velkommen til maraton quiz, som er åpen for alle, for unge og eldre, fra Feiring og andre bygder, og byen med. Sett sammen lag på maks fire personer, og meld på til Hans på e-post haekorn@online.no eller telefon 90 16 71 10.

Fra quiz-en under festivalkroa, Moro ved Mjøsa, i 2011.