Torsdag 24.januar kl. 19.00 på NRK Super får du høre historien om Odd-Jørgen fra Feiring. Det er barnedokumentarprogrammet Megafon som har vært på Feiring skole og filmet skolehverdagen til 10-åringen som blant annet har diagnosen autisme. Odd-Jørgen sliter derfor blant annet med konsentrasjonen. Musikken har åpnet en ny verden for Odd-Jørgen, og nå spiller han bassgitar sammen med musikkterapeut og lærer Morten Haugli. -Når jeg har musikktimer med Morten, har jeg det kjempebra, sier Odd-Jørgen i reportasjen. Vi får også se et opptak fra den populære allsangen i gymsalen, hvor Odd-Jørgen spiller foran elever, lærere og folk fra bygda.

EUB hadde en dobbeltside om saken lørdag 19.januar.

Les mer og se reportasjen her

Odd-Jørgen med sine gode venner bassgitaren og Morten. Foto: NRK Super/Megafon