Resultatet etter første kveld med fritidsklubb forrige uke var 16 fornøyde unger fra mellomtrinnet, melder en fornøyd oppvekstminister Eirin Skålerud Leontin. – Nå står ungdomskafeen for tur førstkommende fredag. -På fritidsklubb må det selvsagt være musikk, og vi ønsker oss veldig en cd-spiller, forteller Eirin. Kanskje noen har noe slikt stående som de ikke bruker? -Det hadde vært fint med en boom blaster (bildet) som det er litt trøkk i, men inntil videre er alt av interesse. Hvis du har noe å gi bort, eller selge for en rimelig penge, ta kontakt med Eirin på telefon 993 29 014.

Kanskje har du brettspill liggende som du ikke bruker? Gjerne tradisjonelle spill som Ludo, Monopol og sjakk, eller mer moderne varianter. Spillene kan leveres på Fløygir på ungdomsklubben fredag mellom kl 19 og kl 22, eller ved en annen anledning når Fløygir er åpent.