Kunne du tenke deg å gjøre en liten innsats for bygdas aktive unger? Allidretten for barn 4-7 år trenger nye ledere! -Allidretten har vært et populært tiltak med mange unger denne vinteren, og vi vil så gjerne fortsette dette tilbudet, sier Raymond Skålerud i valgkomiteen i Feiring idrettslag. Allidrett er allsidig trening, lek og mestring, og legger grunnlag for idrettsglede og ferdigheter for de minste.

Det siste året har allidretten hatt voksne personer som ledere (generell organisering, reservasjon av gymsal, beskjeder til foreldre etc), mens elever fra videregående/idrettslinja har hatt ansvaret for aktivitetsopplegget.  -Det går fint an at flere går sammen og deler ansvaret, sier Raymond.

Kunne du tenke deg å gi en hjelpende hånd, ta kontakt med Raymond på telefon 91533815.

Årsmøtet i Feiring idrettslag avholdes søndag 24.februar på Fløygir.

Les mer om allidretten:

Fikk diplom for innsats på allidretten

Allidretten starter igjen

allidrett
Allidrettsunga høst og vinter 2011-2012